ukenru
si-tszinpin-priletiv-do-moskvi

Сі Цзіньпін прилетів до москви

 • 677219 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Лідер Китаю Сі Цзіньпін сьогодні прилетів до москви. Його літак уже приземлився в аеропорту «Внуково». Про це УНН повідомляє з посиланням на дані сервісу Flightradar24.

Деталі

Згідно з даними Flightradar24, літак із главою Китаю сів у москві об 11:08.

Як передають росЗМІ, речник кремля дмитро пєсков заявив, що путін і голова КНР Сі Цзіньпін почнуть спілкування в понеділок у другій половині дня.

"У другій половині дня, орієнтовно о 16:30 (о 15:30 за київським часом – ред.), продовжиться міжнародна частина сьогоднішнього дня у президента путіна, і пов'язана вона буде (із зустріччю із Сі Цзіньпіном – ред.)", - сказав пєсков.

Він пояснив, що у лідерів відбудеться бесіда один на один, яка продовжиться за неформальним обідом.

"Сьогодні буде неформальне, але пряме і дуже важливе спілкування путіна і Сі Цзіньпіна. Глави двох держав порушуватимуть найактуальніші питання на свій розсуд", - додав пєсков.

Він нагадав, що основним днем візиту Сі Цзіньпіна стане вівторок, 21 березня. Початок програми очікується о 15:00 мск (14:00 за Києвом).

"Спочатку церемонія офіційної зустрічі, потім переговори у вузькому складі, переговори в розширеному складі двома делегаціями, підписання документів, заява для ЗМІ. Буде також державний обід. Тому дуже велика програма в межах цього візиту", - підсумував прессекретар путіна.

Доповнення

Гезета Financial Times з посиланням на джерело повідомляла, що Сі Цзіньпін може провести телефонну розмову з Президентом України Володимиром Зеленським після візиту до москви.

Візит Сі Цзіньпіна в рф триватиме з 20 по 22 березня.

Українські Національні Новини

Новини Світу