shvetsiia-stane-shche-odnym-sylnym-holosom-na-pidtrymku-chlenstva-ukrainy-v-yes-ta-nato-kuleba

Швеція стане ще одним сильним голосом на підтримку членства України в ЄС та НАТО - Кулеба

 • 16620 переглядiв

Кулеба зустрівся зі шведським колегою Більстремом на саміті НАТО, де обговорив підтримку Швецією України у питаннях членство в ЄС і НАТО, внесок у протиповітряну оборону України та двостороннє співробітництво.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся на саміті НАТО зі своїм швецьким колегою Тобіасом Більстромом. Обговорили питання  вступу в ЄС та НАТО та внесок Швеції у протиповітряну оборону  України. Про це повідомляє УНН із посиланням на МЗС України. 

Деталі 

Я зустрівся зі своїм шведським колегою Тобіасом Більстромом на саміті НАТО, який став першим для Швеції після вступу до Альянсу. Я вдячний за тверду підтримку Швецією шляху України до членства в ЄС і НАТО. Швеція стане ще одним сильним голосом на підтримку членства України

- заявив Кулеба.

За словами Кулеби, вони під час зустрічі зосередилися на питаннях внеску Швеції у протиповітряну оборону України, підтримки вступу до ЄС та двостороннього співробітництва.

З огляду на головування Стокгольма в Раді міністрів Північних країн голова МЗС України підкреслив важливість формату NB8-Україна. 

Кулеба зустрівся із Боррелем: обговорили прискорення постачання ППО і допомогу ЄС у відновленні України11.07.24, 08:48

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі