ukenru
shulyak-nazvav-vidpovidalnikh-za-okupatsiyu-krimu

Шуляк назвав відповідальних за окупацію Криму

 • 17649 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Колишній командувач Внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк не обговорював під час зустрічі 1 березня 2014 року в Ростові-на-Дону з екс-президентом Віктором Януковичем початок окупації Росією АР Крим. Про це Шуляк заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції з окупованого Сімферополя Оболонському районному суду у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича передає кореспондент УНН.

"Ні я, ні президент України не мали ніякого відношення до тих подій, які відбувалися у Криму… Ті події, які відбувалися в Криму це наслідок "бєспрєдєлу", який відбувався на території України і місцева влада взяла всю відповідальність на себе, втративши вертикаль влади і не сприйнявши нову владу. Я не маю ніякого відношення до військових сил Російської Федерації, а тому не знаю нічого про їх застосування. І в договорі і у листі мова йшла про проведення миротворчої операції ні у Криму, а в усій країні", - сказав Шуляк.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Нагадаємо, колишній командувач Внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк, який втік на територію Російської Федерації у 2014 році, заявляє, що і досі є не звільненим з органів внутрішніх справ України. Про це він заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції з окупованого Сімферополя в Оболонському районному суду у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Політика