shukaiut-dyversantiv-na-okupovanomu-zaporizhzhi-rosiiany-zatrymuiut-zhinok-za-dopysy-v-sotsmerezhakh

Шукають "диверсантів": на окупованому Запоріжжі росіяни затримують жінок за дописи в соцмережах

 • 24855 переглядiв

російські війська в Запорізькій області полюють на місцевих жінок у пошуках диверсантів, затримуючи їх за активність у соціальних мережах, що призводить до повідомлень про зникнення. Міський голова Іван Федоров наголосив на атмосфері страху в умовах окупації, де ніхто не захищений від підозр.

На окупованій території Запорізької області росіяни тероризуються місцеве населення і шукають диверсантів та терористів серед місцевих жінок. Про це заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Він підкреслив, що в окупації ні вік, ні стать не може убезпечити мешканців від уваги силовиків-карателів. Зокрема, згідно з даними Нацспротиву, окупанти моніторять вподобання патріотичних сторінок у соцмережах й намагаються вирахувати місцевих мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни "націоналізують" українську власність в окупованому Бердянську

Так, нещодавно 58-річну мешканку Бердянська затримали за допис в соцмережах – жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Забрали з власного будинку після обшуку і мешканку Мелітополя – теж нібито за правдиві коментарі в меседжері. Повідомлення про зникнення жінок надходять і з Пологівського району. Нещодавно окупанти забрали на допит мешканку Токмака, де вона наразі – невідомо

- йдеться в дописі.

Доповнення

Федоров наголосив, що окупантам потрібно тримати в страху місцевих – саме тому їм байдуже, з кого ліпити диверсантів.

Життя на ТОТ наднебезпечне – Південь чекає на звільнення.

- наголосив Федоров.

Нагадаємо

Окупаційна влада на окупованих територіях України має проблеми з набором колабораціоністів: лише 10 з 80 кандидатів з окупованих регіонів та Криму пройшли конкурсний відбір. Низька явка та відсоток успішних кандидатів викликали невдоволення окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖросія поселила понад 100 тисяч мігрантів на окупованих територіях України

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вірменія не візьме участі у засіданні ОДКБ у москві

     • 23128 переглядiв