ukenru
shufrich-pidtverdiv-scho-viyikhav-z-ukrayini-obitsyaye-povernutis

Шуфрич підтвердив, що виїхав з України. Обіцяє повернутись

 • 130249 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Народний депутат України, член депутатської групи «Платформа за життя та мир» Нестор Шуфрич підтвердив, що наразі перебуває за межами України, але запевняє, що до 23 травня включно повернеться. Про це він повідомив у коментарі Радіо Свобода, пише УНН.

Цитата

«13 травня (вперше за три місяці війни) я справді перетнув державний кордон, маючи на те усі законні підстави. По-перше, я – батько трьох неповнолітніх дітей (3-х, 5-ти і 9-ти років). По-друге, я оформив виїзд у встановленому для воєнного часу порядку. За цей час, що перебуваю за кордоном, матиму консультацію лікаря для однієї зі своїх дітей, а також планую відвідати дві країни ЄС. Повернуся до 23 травня включно. Не для того я був в Україні три місяці війни, щоб зараз втекти», – повідомив він.

Деталі

Шуфрич наголосив, що за увесь час повномасштабної війни в Україні, відвідав усі пленарні засідання Верховної Ради, крім одного, коли він брав офіційний лікарняний через погане самопочуття.

Контекст

Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук у понеділок на брифінгу заявив, що народний депутат від «ОПЗЖ» Нестор Шуфрич залишив Україну.

Українські Національні Новини

Політика