shtuchnyi-intelekt-u-zhurnalistytsi-chatgpt-ahrehuvatyme-kontent-hlobalnoho-springer-media-zokrema-politico-bild-ta-welt

Штучний інтелект у журналістиці: ChatGPT агрегуватиме контент глобального Springer Media, зокрема "Politico", "Bild" та "Welt"

 • 46536 переглядiв

Axel Springer співпрацює з OpenAI, що дозволяє ChatGPT узагальнювати контент таких медіа-брендів, як Politico і Bild, включно з платними статтями. Це має на меті покращити журналістику, керовану штучним інтелектом, та рівень поширення актуальних новин.

Аксель Спрінгер і розробник ChatGPT OpenAI уклали партнерство, згідно з яким новини та статті світового видавництва збиратимуть чат-боти. Про це повідомляє УНН із посиланням на Дойчландрадіо.

Деталі

Видавничий дім Axel Springer уклав партнерство з розробником "ChatGPT" OpenAI з метою зміцнення журналістики в епоху штучного інтелекту (ШІ). Завдяки цій співпраці користувачі ChatGPT у всьому світі, як вказується, отримуватимуть підсумки новинного контенту від медіа-брендів Axel Springer, зокрема "Politico", "Business Insider", а також "Bild" і "Welt". Як оголосила в середу Берлінська медіа-технологічна група, це також буде містити платний контент.

Матіас Допфнер, керівник і основний акціонер Axel Springer, сказав, що глобальний альянс з OpenAI є першим у своєму роді.

Ми досліджуватимемо можливості журналістики, що підтримується штучним інтелектом, щоб підвищити якість, соціальну значимість і бізнес-модель журналістики. Це ліфт наступного рівня

- заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільника Sports Illustrated звільнили за кілька тижнів після скандалу з ШІ

Планується, що ChatGPT, відповідаючи на питання, зможе створювати підсумки матеріалів Axel Springer із посиланнями на оригінальні статті, що підвищить обізнаність чат-бота про поточні події та новини політики та бізнесу.

Довідка

OpenAI уклала аналогічну ліцензійну угоду з Associated Press на використання архівів інформаційного агентства для навчання моделей ШІ. Таким чином, новий контракт з Axel Springer – наступний крок у цьому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше оновлення: Google інтегрував нову ШІ-модель Gemini у чат-бот Bard

Ігор Тележніков

Технології

    Популярні

    Новини по темі