shtormoviy-viter-ta-krizhana-burya-okhopili-pivnich-ssha

Штормовий вітер та крижана буря охопили північ США

 • 1055160 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Потужний арктичний шторм навис над північним сходом США в п'ятницю, знизивши температуру повітря до рекордно низького рівня в багатьох штатах. Про це інформує Reuters, пише УНН.

Деталі

Майже 50 мільйонів американців у 15 штатах у суботу опинилися під загрозою похолодання, а ще мільйони у південно-східних провінціях Канади також отримали попередження про екстремальні холоди.

За прогнозами, фактична температура повітря впаде нижче за нуль на більшій частині території Нової Англії та внутрішніх північно-східних районів у п'ятницю ввечері. У Бостоні прогнозується найхолодніший період з 2016 року.

Величезна область температур приблизно на 30-40 градусів нижче за норму охопить Нову Англію і більшу частину південного сходу Канади до вечора п'ятниці.

Прогнозований в п'ятницю ввечері мінімум мінус 17 градусів у Берлінгтоні, штат Вірджинія, на 26 градусів нижче за норму, у той час як прогнозований мінімум Бостона в мінус шість градусів на 27 градусів нижче за норму.

Прогнозується, що до початку суботи похолодання знизиться до мінус 20 градусів або нижче на більшій частині Нової Англії.

Цей холод посилиться сильним вітром. Вітер досягне піку в більшості місць з вечора п'ятниці по суботу.

Такі екстремальні умови можуть спричинити обмороження лише за 10 хвилин.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Штормовий вітер та крижана буря охопили північ США

     • 1055160 переглядiв

    Собор Паризької Богоматері відкриється до кінця 2024 року

     • 1414089 переглядiв