ukenru
shtorm-barbara-prinis-v-izrayil-lyutiy-viter-zlivi-ta-snig-ye-travmovani

Шторм Barbara приніс в Ізраїль лютий вітер, зливи та сніг. Є травмовані

 • 919346 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. На Ізраїль обрушився сильний зимовий шторм, який отримав назву Barbara, який приніс із собою сильний вітер, зливу та похолодання. Про це пише Times of Israel, передає УНН.

Деталі

Служба екстреної допомоги "Маген Давид Адом" повідомила, що 13-річна дівчинка отримала легкі поранення внаслідок падіння гілки дерева в передмісті Тель-Авіва Ор-Йехуда. Її доставили до медичного центру Шиба на лікування.

75-річна жінка зазнала травм середнього ступеня тяжкості в прибережному місті Нетанія, а 81-річна жінка отримала легкі поранення в Тель-Авіві, обидві були збиті сильним вітром.

За даними Управління водного господарства Ізраїлю, Галілейське море піднялося на 1,5 сантиметра за останню добу через сильний дощ.

Влада попередила, що в деяких частинах країни можуть статися повені через зимовий шторм Barbara який, за прогнозами, також принесе окремі грози. Найближчими днями у регіоні також очікується невеликий снігопад.

Метеорологічна служба Ізраїлю повідомила, що зливи та пориви вітру силою до 65 км на годину обрушились на північ Ізраїлю з ранку понеділка і зрештою поширитися по всій країні. Найсильніші вітри очікувалися вздовж узбережжя, роблячи море небезпечно неспокійним.

Усередині країни влада попередила про раптові повені, оскільки дощі заливають сухий північний Негєв та Іудейську пустелю.

Очікується, що температура впаде до 0 після проходження початкового фронту, а на початку наступного тижня очікується ще нижча температура.

За прогнозами, у понеділок на горі Хермон випаде сніг, а надвечір вівторка у високогірних районах на півночі та в центрі також можуть бути хуртовини, згідно з прогнозами.

Додамо

Barbara перемістилась до Ізраїлю після того, як завалила снігом Афіни та інші райони Греції.

Українські Національні Новини

Новини Світу