shtab-trampa-perekliuchyvsia-na-protystoiannia-iz-harris-na-prezydentskykh-perehonakh-reuters

Штаб Трампа переключився на протистояння із Гарріс на президентських перегонах – Reuters

 • 11987 переглядiв

Після виходу Байдена з перегонів, кампанія Трампа зосередиться на критиці Камали Гарріс. Планується пов'язати її з імміграційною політикою та економічними проблемами адміністрації Байдена.

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп спробує показати виборцям, що його ймовірна нова суперниця, віцепрезидентка Камала Гарріс, доклала руку до двох проблем, які він буде використовувати для перемоги в листопаді: імміграції та вартості життя. Про це УНН повідомляє із посиланням на Reuters.

Деталі

Джерела в кампанії Трампа повідомили, що Гарріс,  Трамп редставить як "другого пілота" політики адміністрації Байдена, яка, на його думку, стоїть за обома джерелами невдоволення виборців.

За даними Reuters, представники Трампа вже кілька тижнів готувалася до зустрічі з Гарріс, якщо Байден відмовиться від участі у виборах і її висунуть від демократочної партії.

Кампанія Трампа дала зрозуміти, що буде якомога тісніше пов'язувати її з імміграційною політикою Байдена, яка, на думку республіканців, винна в різкому збільшенні кількості людей, які нелегально перетинають південний кордон із Мексикою.

Друга лінія атаки обертатиметься навколо економіки. Опитування громадської думки постійно показують, що американці незадоволені високими цінами на харчові продукти і паливо, а також процентними ставками, які зробили купівлю житла менш доступною.

Трамп vs. Гарріс: що говорять опитування про президентські перегони у США22.07.24, 12:14

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі