ukenru
shri-lanka-pislya-nedilnikh-atak-zablokuvala-mayzhe-vsi-sotsmerezhi

Шрі-Ланка після недільних атак заблокувала майже всі соцмережі

 • 10563 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Влада Шрі-Ланки заблокували більшість соціальних мереж в країні після терактів в пасхальну неділю, під час яких загинуло понад 200 осіб, повідомляє AP, посилаючись на інформацію організації, яка моніторить цензуру в Інтернеті, передає УНН.

Так, організація заявила, що виявила навмисне відключення по всій країні популярних сервісів, включаючи Facebook, YouTube, WhatsApp, Instagram, Snapchat і Viber.

Офіційні представники влади Шрі-Ланки заявили, що вони тимчасово блокують соціальні мережі, щоб обмежити поширення неправдивої інформації та послабити напруженість.

Міністерство оборони заявило, що блокування триватиме доти, поки уряд не завершить розслідування вибухів, які потрясли церкви, розкішні готелі та інші об'єкти.

Нагадаємо, вісім вибухів сталися в неділю, 21 квітня, на території Шрі-Ланки в готелях і церквах під час великодніх служб, а також поряд з зоопарком в столиці країни Коломбо і в її центральному районі Дематагода.

Загальна кількість загиблих досягла 215 осіб, поранено близько 500. Жодне з екстремістських угруповань поки не взяло на себе відповідальність за те, що трапилося.

Українські Національні Новини

Новини Світу