ukenru
shmigal-uryadom-rozrobleno-ponad-100-yevrointegratsiynikh-normativnikh-aktiv

Шмигаль: урядом розроблено понад 100 євроінтеграційних нормативних актів

 • 10876 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Уряд підготував понад 100 нормативно-правових актів, спрямованих на впровадження євроінтеграційного законодавства, виконання Угоди про асоціацію України з ЄС. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні комісії з питань координації виконання УА з ЄС, передає УНН.

"(Перед урядом - ред.) стоїть амбітне завдання щодо прийнятого євроінтеграційного законодавства. Важливо, щоб ці нові закони працювали на практиці для людей і на людей. Така робота вимагає розробки і прийняття великої кількості нормативно-правових актів, які як на рівні уряду, так і на рівні міністерств мають бути розглянуті, прийняті. Це більше 100 нормативних актів. До сьогоднішнього засідання ми визначили індикативний орієнтовний перелік таких актів для прийняття до кінця 2020 року", - сказав Шмигаль.

Він доручив членам комісії - урядовцям активно проводити роботу над нормативними актами. "Будемо просити, щоб до чергового засідання комісії у листопаді 2020 року на розгляд уряду була внесена максимально можлива кількість актів з цього переліку", - зазначив очільник уряду.

"Сьогодні уряд також розгляне понад 10 таких актів у сфері енергетики, митниці, фінмоніторингу, інфраструктури, держзакупівель, електронних комунікацій, інтегрованого управління кордонами", - зазначив Прем'єр.

Нагадаємо, в Україні відкрили перший регіональний офіс євроінтеграції.

Українські Національні Новини

Політика