ukenru
shmigal-mayzhe-50-doroslogo-naselennya-ukrayini-otrimalo-vaktsinu-proti-koronavirusu

Шмигаль: майже 50% дорослого населення України вакцинувалося проти коронавірусу

 • 18432 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Майже 50% дорослого населення України на сьогодні отримало вакцину проти коронавірусу. Про це сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду в середу, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Станом на сьогодні у нас майже 50% дорослого населення отримало вакцину і вакцинувалося проти коронавірусу. Ефективне продовження вакцинації стане таким самим важливим завданням і в 2022 році”, - повідомив Шмигаль.

Деталі

Зі слів прем’єра, в уряді сподіваються, що 2022 стане “роком завершення пандемії в тому вигляді, в якому вона була попередні два роки”.

“Для цього Президент та уряд забезпечили достатню кількість вакцин не лише для вакцинації всіх дорослих українців, але і для того щоб наші громадяни змогли отримати бустерну дозу для додаткового захисту”, - додав він.

Додамо

За даними МОЗ України, повний курс вакцинації проти COVID-19 в Україні з кінця лютого отримало понад 14 млн людей, бустерну дозу вакцини - понад 41 тисяч осіб, і цей показник подвоївся за два дні. Водночас загалом зробили 29 мільйонів щеплень, за останню добу з яких - понад 106 тисяч.

Українські Національні Новини

Суспільство