shkoli-kiyivschini-sogodni-pratsyuvatimut-distantsiyno-cherez-ostanni-obstrili

Школи Київщини сьогодні працюватимуть дистанційно через останні обстріли

 • 772702 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Навчальні заклади Київської області сьогодні перейшли на дистанційне навчання через останні масовані російські атаки, дитячі садочки - у режимі чергових груп, повідомляє Київська ОВА у Telegram, передає УНН.

Цитата

"9 березня школи Київщини працюють дистанційно. Такі рекомендації прийняті Департаментом освіти і науки Київської обласної військової адміністрації", - повідомили в ОВА.

Деталі

Як повідомляється, рішення обумовлене безпековою ситуацією та масованим ракетним ударом ворога, що відбувся в ніч із 8 та 9 березня. "Воно стосується всіх освітніх закладів будь-яких форм власності", - ідеться у повідомленні.

"Закладам дошкільної освіти рекомендовано працювати в режимі чергових груп", - вказали в ОВА.

Зокрема, мер Ірпеня Олександр Маркушин повідомив, що сьогодні всі школи Ірпінської громади працюватимуть дистанційно. Дитсадки – у черговому режимі.

Також мер Броварів Ігор Сапожко зазначив, що за рекомендацією КОВА сьогодні, 9 березня, заклади освіти працюють в дистанційному режимі. Дитячі садочки в режимі чергових груп.

Голова Макарівської селищної ради Вадим Токар також поінформував, що всі школи Макарівської громади працюватимуть дистанційно. Дитсадки – в черговому режимі.

Доповнення

У небі над Україною за ніч знищили 34 з 48 ворожих крилатих ракет і чотири дрони-камікадзе типу Shahed, 8 керованих авіаційних ракет не досягли своїх цілей, усього був 81 пуск ворожих ракет.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Нічна атака на Київ: показали наслідки

     • 2426262 переглядiв