ukenru
shevchenko-zigraye-u-proschalnomu-matchi-pirlo

Шевченко зіграє у прощальному матчі Пірло

 • 24692 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Колишній півзахисник збірної Італії Андреа Пірло назвав нападників, які візьмуть участь у його прощальному матчі, інформує УНН з посиланням на Football Italia та Goal.com.

Чемпіон світу-2006 включив до складу нападників свого колишнього партнера по "Мілану", а нині наставника збірної України – Андрія Шевченка.

До числа нападників, окрім українця також потрапили: Роналдо, Роналдіньо, Алессандро Дель П'єро, Лука Тоні, Франческо Тотті, Вінченцо Яквінта, Альберто Джилардіно, Філіппо Індзагі, Марко Боррьєлло, Антоніо Кассано, Ернан Креспо, Алессандро Матрі, Алешандре Пато, Фабіо Куальярелла, Нікола Вентола і Крістіан Вієрі.

Зазначимо, що також приймати участь у зустрічі будуть такі зірки та колишні легенди світового футболу, як Буффон, Діда, Ф.Каннаваро, Костакурта, Каладзе, Мальдіні, Неста, Дзамбротта, Альбертіні, Амбросіні, Руй Кошта, Верратті, Зеейдорф, Лемпард, Гаттузо, Де Россі.

Окрім того додамо, сама гра пройде 21 травня на "Сан-Сіро".

Зауважимо, що Пірло провів за "Мілан" десять сезонів починаючи з 2001 року, а потім чотири роки відіграв за "Ювентус" і ще два за "Нью-Йорк Сіті". За свою кар'єру 38-річний гравець здобував 6 чемпіонських титулів Серії А, 3 Суперкубки і 2 Кубки Італії, двічі перемагав у Лізі чемпіонів, двічі ставав володарем Суперкубку УЄФА і одного разу тріумфатором Клубного чемпіонату світу.

Нагадаємо, чемпіон світу Пірло завершив кар'єру футболіста.

Українські Національні Новини

Спорт