ukenru
shevchenko-vidznachivsya-golom-u-proschalnomu-matchi-pirlo

Шевченко відзначився голом у прощальному матчі Пірло

 • 9848 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв участь у проводах із футболу легендарного італійського півзахисника Андреа Пірло, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФФУ.

Прощальний поєдинок "Маестро" відбувся в Мілані на стадіоні "Сан-Сіро". У ньому зіграли легенди італійського та світового футболу, з якими чи проти яких у різні часи грав Андреа Пірло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко зіграє у прощальному матчі Пірло

Отримав запрошення й головний тренер збірної України Шевченко, який відкрив рахунок уже на 1-й хвилині матчу. На 44-й хвилині українець відзначився результативним пасом на нинішнього наставника українця Максима Коваля в "Депортіво" Кларенса Зеєдорфа. А на 55-й Шевченко залишив поле. Сама ж гра, в якій взяли участь справжні зірки минулого й сучасного футболу, закінчилася внічию — 7:7.

Зауважимо, що Пірло провів за "Мілан" десять сезонів починаючи з 2001 року, а потім чотири сезони відіграв за "Ювентус" і ще два за "Нью-Йорк Сіті". За свою кар'єру 38-річний гравець здобував 6 чемпіонських титулів Серії А, 3 Суперкубки і 2 Кубки Італії, двічі перемагав у Лізі чемпіонів, двічі ставав володарем Суперкубку УЄФА і одного разу тріумфатором Клубного чемпіонату світу.

Українські Національні Новини

Спорт