ukenru
shevchenko-pro-match-iz-slovachchinoyu-komanda-vse-bilshe-rozumiye-strukturu-gri

Шевченко про матч із Словаччиною: команда все більше розуміє структуру гри

 • 12320 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Команда поступово все більше розуміє структуру гри. Ми рухаємося в правильному напрямку. На цьому наголосив головний тренер збірної України Андрій Шевченко на прес-конференції після матчу зі Словаччиною в Лізі націй, передає УНН із посиланням на прес-службу ФФУ.

Шевченко наголосив, що перемоги зміцнюють віру.

"Я не сумнівався в напрямку, який обрала збірна. Про зростання ще говорити рано. Головне, що команда поступово все більше розуміє структуру гри. Ми рухаємося в правильному напрямку. Про результати говорити зарано. Їх треба досягати й вирішувати завдання, які перед нами стоять", - зазначив тренер.

Шевченко додав, що матч був дуже важким, бо словаки — хороша команда.

"Велику роль відіграло терпіння, яке ми проявили. Якби розкрилися, почали втрачати позиції, могли бути проблеми, але хлопці зіграли організовано.

Було завдання грати вузько, відсувати опонентів на фланг і чекати свого шансу. Шанс з’явився, Циганков вийшов на фланг і заробив пенальті. Коментувати його не буду. Рефері призначив, отже, таке його рішення. Це дало нам шанс, і ми його використали", - розповів він.

Нагадаємо, збірна України із футболу здобула другу перемогу у Лізі націй, обігравши Словаччину. Автором переможного голу став Андрій Ярмоленко, який реалізував 11-метровий удар.

Українські Національні Новини

Спорт