ukenru
shevchenko-otsiniv-stan-futbolistiv-dinamo-ta-shakhtarya-na-zbori-v-turechchini

Шевченко оцінив стан футболістів "Динамо" та "Шахтаря" на зборі в Туреччині

 • 13266 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко під час перебування у Туреччині відвідав табори тренувальних зборах київського "Динамо" й донецького "Шахтаря", інформує УНН з посиланням на сайт УАФ.

"Ми відвідали тренувальні табори українських клубів у Туреччині. Побували в "Динамо" й "Шахтарі". Команди вже отримують навантаження, триває підготовка до старту другої частини сезону. Ми добре поспілкувалися з хлопцями, з тренерами команд. Оцінили стан, в якому перебувають футболісти", повідомив Шевченко.

"Це була планова поїздка, зі мною були Андреа Мальдера та Андреа Аззалін — тренер із фізпідготовки, який приєднається до штабу цього року. До речі, він уже був присутнім на останньому зборі команди перед матчами з Естонією та Сербією. Наш штаб отримав важливі дані щодо готовності окремих виконавців. Загалом я задоволений побаченим у Туреччині, наші хлопці перебувають у гарному настрої", - сказав головний тренер "синьо-жовтих".

Додамо, що Євро-2020 розпочнеться для збірної України 14 червня, коли команда Андрія Шевченка в Амстердамі зустрінеться з командою Нідерландів.

Українські Національні Новини

Спорт