ukenru
shchonaimenshe-140-zahybly-ta-95-rosiian-znykly-bezvisty-pislia-strilianyny-u-krokus-siti-khol

Щонайменше 140 людей загинули та 95 зникли безвісти після стрілянини у “Крокус Сіті Хол”

 • 23793 переглядiв

Щонайменше 140 людей загинули і 95 росіян вважаються зниклими безвісти після стрілянини в "Крокус Сіті Хол" в москві, за попередніми даними, з посиланням на свідчення родичів.

Згідно з попередніми даними, 95 осіб вважаються зниклими безвісти після теракту. 140 людей загинуло. Списки були складені співробітниками оперативних служб на підставі повідомлень, отриманих від родичів, пише УНН, із посиланням на росЗМІ.

Деталі

У списки зниклих осіб потрапили ті, з ким родичі не можуть зв'язатися з моменту теракту, проте вони не фігурують у списку постраждалих або загиблих. Деякі з цих людей можуть бути серед загиблих, але їхні тіла досі не ідентифіковані.

Існує ймовірність того, що деякі люди зі списку можуть бути живі і просто з якихось причин не виходять на зв'язок. Загалом наразі офіційно відомо про 140 загиблих.

Нагадаємо

Російські слідчі допитали сім'ї 4 таджицьких чоловіків, обвинувачених у скоєнні смертоносного нападу на концертний зал під Москвою, а президент Таджикистану Рахмон особисто керував розслідуванням. 

Ірина Колеснік

Новини Світу