shchob-ne-sviatkuvaty-rizdvo-na-samoti-v-italii-cholovik-utik-z-pid-domashnoho-areshtu-do-viaznytsi

Щоб не святкувати Різдво на самоті: в Італії чоловік утік з-під домашнього арешту до вʼязниці

 • 33970 переглядiв

В Італії чоловік, який перебував під домашнім арештом, намагався потрапити до в'язниці, щоб не зустріти Різдво на самоті, але поліція повернула його додому.

У місті Фрозіноне В Італії засуджений до домашнього арешту молодий чоловік втік з дому до в'язниці тому, що не хотів зустріти Різдво на самоті. Про це повідомляє Corriere della Sera, пише УНН.

Деталі

24-річного Маріо перебував під домашнім арештом за скоєні дрібні злочини. Напередодні Різдва хлопець, не попередивши про свій план судовий нагляд і власного адвоката, прийшов до воріт в’язниці Сан-Доменіко й попросив його заарештувати. Він попросив провести решту свого покарання в компанії інших ув’язнених.

Зазначається, що тюремна поліція, яку здивувала заява Маріо, викликала військовий патруль, після чого хлопця відвезли додому назад, повернувши його на режим домашнього арешту.

Коли ми його побачили, ми були спантеличені. Ми одразу викликали поліцію

- зазначають у тюремній поліції.

Відомо, що найближчими днями слідчі по справі мають вислухати Маріо, дозволивши пояснити йому причини свого вчинку. За словами ув’язненого, він проситиме, щоб наступного разу його помістили в камеру, як цього вимагає закон.За втечу з-під домашнього арешту хлопець постане перед судом.

Близько 20 тисяч правоохоронців будуть забезпечувати правопорядок на Різдво – Нацполіція24.12.23, 21:49

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі