ukenru
shakhtu-stepovu-zakrili-na-neviznacheniy-termin

Шахту "Степову" закрили на невизначений термін

 • 19842 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 2 березня. УНН. Шахту “Степову” закрили на невизначений термін. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області.

“Наразі шахту закрито, поки не викачають метан”, — зазначив він.

Коли шахта відновить роботу — невідомо. Основною причиною події є вибух метану.

Також зазначається червоноградській лікарні наразі перебувають 14 осіб, з них двоє у вкрай важкому стані. За необдхідності їх транспортують до Львова.

Нагадаємо, причинами вибуху на шахті “Степова” у Львівській області може стати банальне порушення техніки безпеки та охорони праці, викид газу метану, або порушення пилогазового режиму.

Також нагадаємо, за даними ДСНС, 2 березня о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті №10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля" на горизонті 550 м, в 119-у конвеєрі внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи.

На шахті працювало 172 гірника, на аварійній ділянці 34 гірника, з яких 8 загинуло та 6 гірників з травмами піднято на поверхню. До проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 5 відділень Державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби Міненерговугілля. Загалом залучено 50 осіб та 7 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС 20 осіб та 6 одиниці техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП