ukenru
shakhtar-virvav-peremogu-u-datskogo-odense

"Шахтар" вирвав перемогу у датського "Оденсе"

 • 10536 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Чинний чемпіон України донецький "Шахтар" провів третій товариський поєдинок на тренувальному зборі в Німеччині, інформує УНН з посиланням на сайт "оранжево-чорних".

Навіс Бернарда від прапорця - Тінгагер вибив головою, після чого "Оденсе" провів контратаку, в завершальній фазі якої Якобсен обіграв Пятова і відправив м'яч у сітку на старті поєдинку.

На старті другої 45-хвилинки команди обмінялися голами. Спочатку Бланко Лещук заробив пенальті - Тайсон впевнено реалізував 11-метровий (1:1), Однак практично відразу Узочукву завдав точного удару в правий кут з-за меж штрафного.

Проте останнє слово було за підопічними Паулу Фонсеки. На 54 хвилині Тайсон оформив дубль, а після удару Марлоса на 73 хвилині, м'яч потрапив у стійку і першим на добиванні успішно спрацював Ісмаїлі – 3:2.

Склад "Шахтаря": Пятов (Кудрик, 46), Срна (к) (Бутко, 76), Хочолава (Ордець, 76), Ракицький (Кривцов, 76), Ісмаїлі (Азеведо, 76), Степаненко, Алан Патрік (Танковський, 76), Марлос (Зубков, 82), Коваленко (Тайсон, 46), Бернард (Петряк, 69), Бланко Лещук (Дентіньо, 69).

Додамо, що 5-го липня "гірники" зустрінуться із представником Третьої німецької Бундесліги – "Хольштайном" (Кіль).

Українські Національні Новини

Спорт