ukenru
shakhtar-u-menshosti-peremig-na-zaklyuchnomu-sparingu-v-oae

"Шахтар" у меншості переміг на заключному спарингу в ОАЕ

 • 12546 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Донецький "Шахтар" закінчив підготовчий збір до продовження виступів в УПЛ, Кубку України та Ліги чемпіонів, що відбувся в Об'єднаних арабських Еміратах. В рамках "Dubai Cup" підопічні Паулу Фонсеки протистояли шведському ФК "АІК", передає кореспондент УНН.

Небезпечні удари Фреда і Марлоса у першій половині закінчилися відбиттям голкіпера супротивників. На 36 хвилині "гірники" у власному карному майданчику загубили 11-го номера "АІКа", який завдав удару без перешкод – Пятов здійснив сейв.

На старті другої половини після удару Петряка м'яч із лінії воріт виніс захисник шведів. Проте на 48 хвилині Марлос обігрався із Феррейрою і вийшов на оперативний простір, завдав удару у нижній кут воріт – 1:0. Вже черз п'ять хвилин автор голу покинув поле. Натуралізований українець в центрі поля вдарив ззаду по ногам опонента і отримав червону картку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко відвідав поєдинок "Шахтаря" на зборах в ОАЕ

На 87 хвилині швидкий випад три в три закінчився сольним проходом та слабким ударом Тайсона. В одній з наступних атак захист "помаранчево-чорних" загубив одного із футболістів "АІКу", який близько 11-метрової точки завдав небезпечного удару – Пятов з труднощами впорався. На 2-й компенсованій хвилині "Шахтар" провів ще одну контратаку, яка обернулася в другий гол.

Петряк протягнув м'яч з центра поля і віддав результативний пас на Факуно Феррейру – 2:0.

Відзначимо, що "помаранчево-чорні" 16-го лютого проведуть поєдинок УПЛ з "Чорноморцем",а 21-гочисла вже зустріч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

 

Українські Національні Новини

Спорт