ukenru
sereda-tse-malenka-pyatnitsya-5-nayprostishikh-kokteyliv-vid-prime-yaki-mozhna-prigotuvati-za-pyat-khvilin

Середа – це маленька п'ятниця: 5 найпростіших коктейлів від Prime, які можна приготувати за п'ять хвилин

 • 88481 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Середа – це екватор тижня, за яким шапкою можна докинути до вихідних. Проте не потрібно чекати п’ятниці, щоб зустрітись у колі друзів за келихом смачного коктейлю. Особливо, коли експерти Prime на свої сторінці Instagram регулярно діляться рецептами коктейлів, головна філософія яких – жодного клопоту в приготуванні. УНН вибрав найоригінальніші та найшвидші у приготування рецепти, якими варто потішити себе сьогодні ввечері.

1. Легкий грейпфрут

Налийте у широку склянку 50 мл горілки Prime Evo, додайте 150 мл грейпфрутового соку, багато льоду та прикрасите часточкою цитрусового. Легкий та освіжаючий напій готовий!

2. Яблучний пунш

У приготуванні коктейлю немає нічого складного, смак при цьому у напою неперевершений. Змішайте дві склянки яблучного соку, 2 склянки ягідного соку, пів склянки апельсинового, додайте трохи содової, горілку Prime на свій смак та прикрасьте все свіжими фруктами. Все, коктейль готовий!

3. Абрикосовий відпочинок

Коктейль для гарного відпочинку! 20 мл абрикосового лікеру, 20 мл горілки Prime Superior, 10 мл лимонного соку. Все змішати у шейкері, додати лід та насолоджуватися!

4. Дуже шоколадний

Вважається, що в цьому коктейлі мають бути тільки два інгредієнти – горілка та кавовий лікер. Але мало хто знає, що є чудова варіація з шоколадом. Все просто: візьміть шоколадне морозиво, додайте лікеру, горілку Prime і збивайте у блендері на низькій швидкості до однорідного стану. Перелийте в келих – і можна подавати. Гарантуємо, якщо пригостите кохану людину – вона буде в захваті!

5. Легкі шоти для компанії

Все просто – на дні стопки розминаємо лимон, наливаємо 25 мл томатного соку, додаємо 25 мл горілки Prime World Class та червоний перець на свій смак. П’ється одним махом. Смачно, легко та виглядає яскраво на столі.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу