ukenru
sered-boyovikiv-na-luganschini-zbilshilis-vipadki-rozkradannya-zbroyi-rozvidka

Серед бойовиків на Луганщині збільшились випадки розкрадання зброї - розвідка

 • 10313 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. На окуповані території Луганщини збільшилася кількість випадків розкрадання російськими військовими озброєння та боєприпасів, через що було допитано начальника служби ракетно-артилерійського озброєння однієї з бригад бойовиків. Про це йдеться в повідомленні головного управління розвідки Міноборони України в Facebook, передає УНН.

"Комісією Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ виявлено численні факти розкрадання озброєння та боєприпасів за участю старшого офіцерського складу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, 10 березня до штабу корпусу для допиту доставлено під конвоєм начальника служби ракетно-артилерійського озброєння бригади, ще троє російських військовослужбовців утримуються під вартою.

Як повідомляв УНН, за даними української розвідки 9 березня на Луганщині в окупованому Антрациті двоє російських військовослужбовців у нетверезому стані напали на співробітників “МВС “ДНР”.

Українські Національні Новини

Суспільство