serbska-politsiya-zatrimala-200-nelegalnikh-migrantiv-bilya-kordonu-z-ugorschinoyu

Сербська поліція затримала 200 нелегальних мігрантів біля кордону з Угорщиною

 • 304916 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Сербська поліція виявила і затримала 200 нелегальних мігрантів біля кордону з Угорщиною. Правоохоронці вилучила зброю і боєприпаси, які використовували торговці людьми. Про це пише Reuters з посиланням на заяву представника Міністерства внутрішніх справ Сербії, пише УНН.

Деталі

Поліція повідомила, що рейд із залученням близько 800 поліцейських розпочався рано вранці поблизу міста Суботиця на півночі Сербії. Поліція затримала 200 мігрантів і вилучила зброю, боєприпаси та портативні рації.

Цитата

"Результати досить непогані. Знайдено значну кількість боєприпасів і зброї - вісім автоматичних гвинтівок, один карабін, два пістолети ... і 13 радіоприладів", — сказав керівник департаменту поліції МВС Сербії Івиця Івкович.

Доповнення

Західнобалканський шлях через Туреччину, Болгарію, Північну Македонію та Сербію залишається основним міграційним шляхом до Європейського Союзу.

Багато мігрантів перетинають кордони, використовуючи розгалужену мережу контрабандистів, які іноді озброєні, а перестрілки між злочинними групами є частими.

Сербія, Угорщина та Австрія підтримують спільне патрулювання кордону, а Белград зобов’язався узгодити свою візову політику з політикою ЄС, щоб зупинити потік нелегальних мігрантів на захід через Західні Балкани.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Уночі на Сумщині українська ППО знищила шахед

     • 323352 переглядiв