ukenru
serbiya-ne-viznaye-rezultativ-rosiyskikh-referendumiv-v-ukrayini-vuchich

Сербія не визнає результатів російських "референдумів" в Україні - Вучич

 • 116916 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Сербія не визнає результатів "референдумів", проведених у чотирьох областях України, частково окупованих російськими військами, заявив у середу президент Олександр Вучич, незважаючи на теплі відносини Белграда з Москвою. Про це УНН пише посилаючись на Reuters.

Цитата

"Сербія... не визнає цього референдуму, оскільки вона дотримується міжнародного права, Статуту ООН та резолюцій ООН", - сказав Вучич журналістам.

Доповнення

Підтримувана росією "влада" в чотирьох регіонах заявляє, що очікує, що значна більшість проголосує за приєднання до росії на підставі підрахунку голосів на "референдумах", які Київ та Захід засудили як незаконні фіктивні голосування, що проводяться під дулом пістолета.

Очікується, що путін оголосить про анексію чотирьох областей – Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької – у своєму виступі у п'ятницю.

Сербія, кандидат у члени Європейського Союзу, залежить виключно від росії щодо постачання природного газу і відмовилася приєднатися до західних санкцій проти Москви через її дії в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу