senatory-ssha-prosiat-baidena-zaboronyty-poloty-v-kytai

Сенатори США просять Байдена заборонити польоти в Китай

 • 28325 переглядiв

П'ять сенаторів від Республіканської партії на чолі з Марко Рубіо закликали президента Байдена заборонити поїздки між США і Китаєм через сплеск респіраторних захворювань у Китаї. Китай відкидає ці побоювання, називаючи їх "зловмисними вигадками"

П’ять сенаторів-республіканців на чолі з Марко Рубіо попросили адміністрацію президента Джо Байдена заборонити подорожі до Китаю через сплеск випадків респіраторних захворювань у Китаї, повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

П’ять сенаторів-республіканців на чолі з Марко Рубіо попросили адміністрацію президента Джо Байдена заборонити подорожі між Сполученими Штатами та Китаєм після сплеску випадків респіраторних захворювань у Китаї.

Ми повинні негайно обмежити подорожі між Сполученими Штатами та Китаєм, доки не дізнаємось більше про небезпеку, яку представляє ця нова хвороба

 - йдеться в повідомленні.

Сполучені Штати уважно стежать за зростанням респіраторних захворювань у Китаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВООЗ заспокоює: "незвичайних" інфекцій у Китаї не виявили

Речник посольства Китаю у Вашингтоні Лю Пенгуй сказав у відповідь на лист Рубіо: "Відповідні твердження є чисто недоброзичливими вигадками. Китай рішуче виступає проти них".

Марія Ван Керкхове, виконувач обов’язків директора департаменту ВООЗ з питань готовності до епідемій і пандемій і запобігання, заявила, що на початку цього тижня зростання, мабуть, викликане зростанням кількості дітей, які заразилися патогенними мікроорганізмами, яких вони уникали протягом двох років обмежень щодо COVID-19. .

Нагадаємо

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) попросила у Китаю докладну інформацію про зростання кількості респіраторних захворювань і повідомила про кластери пневмонії у дітей, що її китайський офіс назвав "рутинною" перевіркою.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Сенатори США просять Байдена заборонити польоти в Китай

     • 28325 переглядiв