senat-ssha-napolyagaye-schob-uryad-rozkriv-sekretni-dani-pro-nlo

Сенат США наполягає, щоб уряд розкрив секретні дані про НЛО

 • 469139 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Сенат найближчими днями планує розглянути документ, який змусить уряд США опублікувати записи, що стосуються всіх спостережень за НЛО у США за останні десятиліття, пише Reuters, передає УНН.

Деталі

Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер об'єднався з сенатором Майком Раундсом, щоб примусити уряд розкрити інформацію щодо того, що уряд офіційно називає "невстановленими аномальними явищами".

Вони планують запропонувати цей захід як поправку до всеосяжного закону, що проходить через Конгрес, який дозволить фінансування оборони США у новому фінансовому році.

"Протягом десятиліть багато американців були зачаровані загадковими та незрозумілими об'єктами, і давно час отримати деякі відповіді", - заявив Шумер, додавши, що громадськість має право дізнаватися про технології невідомого походження, нелюдський розум і незрозумілі явища.

Поправка вимагатиме від Національного управління архівів та документації США збирати записи з усіх відповідних державних установ про НЛО, а контрольна рада має надати обґрунтування для збереження таємності документів.

"Наша мета - забезпечити правдивість будь-якого розслідування чи ведення обліку матеріалів", пов'язаних із НЛО", - зазначив Раундс.

Відповідно до цієї міри, записи мають бути повністю оприлюднені не пізніше, ніж через 25 років після їх створення, якщо тільки президент США не підтвердить, що подальша відстрочка необхідна через пряму шкоду національній безпеці.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У рф ухвалили закон про заборону зміни статі

     • 342499 переглядiв

    У тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи

     • 2508605 переглядiв

    Воллес заявив, що покине посаду глави Міноборони - The Times

     • 495945 переглядiв