ukenru
sekretar-rnbo-v-irani-vshanuvav-pamyat-zagiblikh-v-aviakatastrofi-8-sichnya

Секретар РНБО в Ірані вшанував пам'ять загиблих в авіакатастрофі 8 січня

 • 16047 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов перебуває з робочим візитом в Ірані для обговорення проблемних питань розслідування катастрофи українського літака, що сталася 8 січня цього. Про це УНН повідомили у пресслужбі РНБО.

Так, сьогодні, 16 лютого, Олексій Данілов в Ірані вшанував пам'ять українців, які загинули 8 січня цього року в авіакатастрофі літака Boeing-737-800 української компанії "Міжнародні авіалінії України".

Данілов разом з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Ісламській Республіці Іран Сергієм Бурдиляком поклали квіти на місті трагедії українського літака.

Також в пам'ять за загиблими було поставлено 11 свічок у Ванкському Соборі Святого Всеспасителя (храм Вірменської Апостольської церкви).

У пресслужбі зазначили, що Секретар РНБО України Олексій Данілов 15-17 лютого перебуває з робочим візитом у Ісламській Республіці Іран на запрошення Секретаря Вищої ради національної безпеки Ісламської Республіки Іран Алі Шамхані для обговорення проблемних питань розслідування катастрофи українського літака.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Ірану Мохаммад Джавад Заріф і глава МЗС України Вадим Пристайко обговорили ситуацію навколо авіакатастрофи в Тегерані.

Українські Національні Новини

Політика