ukenru
sekretar-rnbo-obgovoriv-iz-predstavnikom-ssha-pitannya-borotbi-z-terorizmom

Секретар РНБО обговорив із представником США питання боротьби з тероризмом

 • 11499 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з тимчасово виконуючим обов'язки заступника Державного секретаря з питань громадської безпеки, демократії та прав людини, координатором Бюро з питань боротьби із тероризмом Державного департаменту США Натаном Сейлсом. Про це повідомляє пресслужба РНБО, інформує УНН.  

Зазначається, що під час зустрічі сторони обговорили питання українсько-американської співпраці, зокрема у сфері боротьби з тероризмом.

"Ми вдячні американському народу за щиру допомогу та підтримку України у ці складні часи війни з російським агресором", - сказав Данілов.

У пресслужбі повідомили, що секретар РНБО підкреслив на протидії терористичній загрозі, що є наразі однією із ключових.

"Ми розуміємо підступність терористів, і боротьба з тероризмом є одним з наших головних викликів. Кібертероризм при цьому виходить сьогодні на перший план", - зазначив він.

Данілов також наголосив на необхідності посилення практичної співпраці між Україною та США, зокрема у питаннях обміну інформацією про терористичні загрози.

Як повідомлялося раніше в УНН, вчора, 18 лютого, РНБО передала на затвердження Президенту Стратегію нацбезпеки і оборони.

Українські Національні Новини

Політика