ukenru
schonaymeshe-10-osib-postrazhdali-pid-chas-protestiv-v-aeroportu-barseloni

Щонайменше 10 осіб постраждали під час протестів в аеропорту Барселони

 • 14185 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. В аеропорту барселони під час акцій протесту прихильників незалежності Каталонії постраждали щонайменше 10 осіб. Про це повідомила газета El Pais, передає УНН.

За інформацією видання, з 13 постраждалих 10 отримали удари в першому терміналі аеропорту каталонської столиці, де проходить велика маніфестація після винесення вердикту щодо лідерів сепаратистського руху. За відомостями видання, під час сутичок з учасниками протесту поліція застосувала кулі з пінопласту.

Одна з організацій, що підтримує незалежність регіону, закликала паралізувати роботу першого терміналу аеропорту Барселони. Низка присутніх допомогли отримати квитки на літаки, щоб пройти поліцейський контроль на вході в аеропорт. У результаті правоохоронці вирішили перекрити доступ до аеропорту Барселони. Видання відзначає, що поблизу першого терміналу зібралися близько 8 тис. осіб, учасники протесту не припиняють прибувати в гавань.

Крім того стало відомо, що через протест були скасовані 24 рейси, також повідомляється про численні затримки. До теперішнього моменту правоохоронці затримали одну людину. 

Нагадаємо, у Каталонії люди вийшли на протести через вирок лідерам мітингувальників.

Українські Національні Новини

Новини Світу