ukenru
schodo-vistupu-kvartalu-z-khorom-im-verovki-kontaktuvali-vid-nardepa-zi-slugi-narodu-khudkerivnik

Щодо виступу "Кварталу" з хором ім.Верьовки контактували від нардепа зі "Слуги народу" – худкерівник

 • 11901 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Стосовно організації виступу в ефірі "Вечірнього кварталу" Національного заслуженого академічного народного хору України імені Григорія Верьовки, через який напередодні розгорівся скандал, контактували від колишнього учасника "Кварталу 95", народного депутата зі "Слуги народу" Юрія Корявченкова. Про це повідомив генеральний директор – художній керівник хору ім.Верьовки Зеновій Корінець, передає УНН із посиланням на "Радіо Свобода".

"Запропонував народний депутат Юрій Корявченков. Від нього контактували. Приїхала режисура "Кварталу". Вони сказали: "Ми хочемо щось таке українське, жартівливе". Показали цей текст. Я кажу: "Ви знаєте, тут стосовно хати – це неприємна ситуація". "Та ні, це всі стібуться, це інтернет. Усі стібуться, у тому числі й ми це робимо, це наша така програма, ми стібемося над усіма уже не один рік", – розповів Корінець.

Він також заявив про погрози, які почали надходити після скандального виступу.

"Цькування зараз почалися, погрози життю. Звичайно, там, у цьому виступі, нічого антидержавного не було. Проте некоректна ситуація з Валерією Олексіївною (Гонтаревою – ред.) сталася. Дійсно, я, мабуть, повинен вибачитися перед нею. Там стібали пана Коломойського і її", – сказав Корінець.

Нагадаємо, в Україні розгорівся новий скандал після того, як Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий в ефірі "Вечірнього кварталу" виконали гумористичну пісню про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Після цього, генеральний директор хору імені Верьовки Зеновій Корінець розповів УНН, що колектив відчував незручність виконання цієї пісні. Він також повідомив, що за два дні виступів у "Палаці Україна" хору ім. Верьовки заплатили 30 тис. гривень.

А у Міністерстві культури вже висловили сумнів, чи варто фінансувати хор ім.Верьовки. 

У свою чергу, у "95 кварталі" заявили, що їх гумор був, є і буде гострою політичною сатирою.

Українські Національні Новини

Політика