schob-rozdiliti-svit-na-zoni-vplivu-zelenskiy-poyasniv-chomu-rf-khoche-peregovoriv-z-ukrayinoyu

Щоб розділити світ на зони впливу: Зеленський пояснив, чому рф хоче переговорів з Україною

 • 123582 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. росія за допомогою переговорів з Україною хоче перемалювати кордони, щоб знову розділити світ на зони впливу. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на зустрічі лідерів Європейської політичної спільноти, передає УНН.

Цитата

«росія намагається зафіксувати кожну небезпеку й кожен прояв нестабільності, які вже створила. Ось саме для цього їй те, що вона називає переговорами, ось саме так вона сприймає будь-які угоди. росія хоче перемалювати кордони, щоб знову розділити світ на зони впливу, знищивши наш спільний простір співпраці та розвитку», - сказав Зеленський.

Деталі

Президент зазначив, що росія корумпує.

«Корумпує мільярдами, які заробляє на торгівлі енергоресурсами. Це російська формула війни: вбивати, залякувати, фіксувати загрози вільним державам і їхні втрати, руйнувати кордони й корумпувати. І кожен із цих елементів – антиєвропейський. Усі вони спрямовані проти Європи.

Україна – це тільки перше поле бою, куди вийшла ця держава. І саме в Україні потрібно її перемогти», - зазначив Зеленський.

Доповнення

російський диктатор володимир путін заявляв, що хоче переговорів з Україною, але без обговорення анексії окупованих територій.

Зеленський увів у дію рішення РНБО зі згадкою про неможливість проведення переговорів з путіним.

У кремлі відреагували на рішення Володимира Зеленського відмовитися від переговорів із путіним. Прессекретар президента рф дмитро пєсков, сказав, що у кремлі готові «чекати».

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Чехи потролили росію імітацією анексії Калінінграда

     • 393950 переглядiв

    НБУ вирішив ліквідувати банк "Січ"

     • 150060 переглядiв

    Куди тікають росіяни від мобілізації: останні дані

     • 206863 переглядiв