scho-menshe-teroristichnikh-mozhlivostey-bude-v-rosiyi-to-shvidshe-zakinchitsya-y-usya-tsya-viyna-zelenskiy

Що менше терористичних можливостей буде в росії, то швидше закінчиться й уся ця війна, — Зеленський

 • 191447 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський заявив — що менше терористичних можливостей буде в росії, то швидше закінчиться й уся ця війна. Про це інформує УНН.

Деталі

Зеленський вкотре зазначив, що “світ може й повинен зупинити цей терор”. Він запевняє, що коли Україна просить про засоби протиповітряної й протиракетної оборони — Україна каже про реальні життя, які забирають терористи.

Цитата

“Нам вдається збивати частину ракет і дронів. Лише за 12 годин з 9-ї вечора неділі вдалося знищити 37 іранських “Шахідів” і кілька крилатих ракет”, — сказав Зеленський.

Глава держави зазначив, щоб гарантовано захистити українське небо й звести до нуля можливості російських терористів, потрібно значно більше сучасних систем ППО і більше забезпечення ракетами для таких систем.

“І це не тільки український інтерес. Що менше терористичних можливостей буде в росії, то швидше закінчиться й уся ця війна. росія не має шансів на полі бою. І намагається терором перекрити свої військові поразки. Для чого їй терор? Щоб тиснути – тиснути на нас, на Європу, на весь світ. Терористи мають бути знешкоджені”, — йдеться у зверненні.

Зеленський підкреслив, коли “російські можливості для терору будуть знешкоджені нашими спільними з партнерами зусиллями, росії не залишиться нічого іншого, ніж думати про мир”.

Нагадаємо

Окупанти 300 разів обстріляли Сумську область: під вогонь потрапили 4 громади.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Перша ракетка світу стала переможницею турніру WTA 500

     • 215827 переглядiв