ukenru
sche-odnu-lyudinu-areshtuvali-cherez-napad-na-londonskomu-mostu

Ще одну людину арештували через напад на Лондонському мосту

 • 6340 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Британська поліція повідомила про ще один арешт у зв'язку з атакою на Лондонському мосту, де нападники на вантажівці в'їхали у натовп, внаслідок чого семеро людей загинули, передає УНН з посиланням на The Guardian.

30-річного чоловіка арештували детективи, які розслідують напад на Лондонському мосту, після раннього ранкового рейду за адресою в східному Лондоні.

Його підозрюють у скоєнні, підготовці або підбурюванні до терористичних актів під час обшуку в Ілфорді і було доставлено для допиту в південний лондонський поліцейський відділок, повідомили у Скотленд-Ярді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британію попереджали щодо одного з нападників у Лондоні

Окремо було заарештовано ще одну людину за підозрою в терористичних злочинах в аеропорту Хітроу в зв'язку з атакою на "Манчестер Арену". 38-річна людина була затримана в рамках запланованої операції, прямої загрози аеропорту не було, повідомили в поліції Великого Манчестера.

У цілому сім людей залишаються під вартою за напад на стадіоні у Манчестері минулого місяця, в результаті якого загинули 22 людини, в тому числі семеро дітей.

Українські Національні Новини

Новини Світу