ukenru
sche-odnogo-deputata-miskradi-v-ivano-frankivsku-viznali-vinnim-u-koruptsiynomu-pravoporushenni

Ще одного депутата міськради в Івано-Франківську визнали винним у корупційному правопорушенні

 • 7800 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК-КИЇВ. 2 грудня. УНН. Сьогодні в Івано-Франківську міському суді розглядали справу, фігурантом якої є екс-працівник КП “ЄРЦ” і депутат Івано-Франківської міської ради Василь Скиданчук, якого підозрювали у корупційних правопорушеннях, передає кореспондент УНН.

Після тривалого слухання, суд прийняв рішення визнати В.Скиданчука винним у вчиненні адмінпорушення за ч.1, ст 172. і постановив закрити провадження у зв’язку із закінченням строку, тому ніякого покарання не було призначено.

Нагадаємо, суд розглядав справу, фігурантами якої є депутати міської ради від ВО “Свобода” Віктор Синишин і Василь Скиданчук, які працюючи в Єдиному розрахунковому центру (ЄРЦ), зареєстрували дві фірми, на які отримували підряди від цього ж комунального підприємства. Загалом на двох було укладено понад сорок договорів з проведення ремонтних робіт на суму понад 600 тис. гривень.

Зазначимо, що депутати жодного разу не з'являлись на судові засіднання. Причини неявки були різноманітними, від хвороби, до чисельних відряджень. 30 листопада, колега по партії та обвинуваченню Віктор Синишин таки з'явився до суду, проте у зв'язку із закінченням строку накладання адмінстягнення, його хоч і оголосили винним, проте, як і у випадку із В.Скиданчуком, жодного покарання не призначили.

Українські Національні Новини

Політика