sche-odna-psikhologichna-ataka-rf-zelenskiy-pro-zagrozu-masovikh-aviaudariv

Ще одна психологічна атака рф - Зеленський про загрозу масових авіаударів

 • 485219 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. росія розповсюджує інформацію про загрозу авіаударів по території України задля чергової психологічної атаки на українців. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте у Києві, передає УНН.

Цитата

"Вона атакує нас і використовує будь-які варіанти авіації, використовує ракетні удари. Найважливіше, що з точки зору захисту ми напевне на найкращому рівні ніж будь-коли за всі часи незалежності. Тут можна подякувати нашим партнерам. ви бачите відсоток, який ми збиваємо. Ми приблизно розуміємо, що іноді гірше – 50-60 відсотків, іноді краще – доходимо до 80-85 відсотків", – сказав Зеленський.

Він також додав, що росія не випустить більше ракет, ніж тоді, коли в Україні був блекаут. Тоді по українській території окупанти випустили понад 100 ракет та дронів.

"Боятися нема сенсу. Очікувати від них квітів – бажання, також немає сенсу вірити в те, що вони говорять. Немає практики довіряти їм. Розраховувати на себе і ставитися до цих заяв, як до ще одної психологічної атаки з боку рф. Вірте в наші сили, найскладніший етап в нашому житті, я впевнений, ми змогли пройти тоді, коли не так багато у нас було партнерів», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте сьогодні прибув до Києва, де у нього відбулася зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Немає альтернативи Україні в ЄС та НАТО - Зеленський

     • 462029 переглядiв