ukenru
sbu-zatrimala-v-odesi-videoblogeriv-yaki-viklali-v-merezhu-detali-raketnikh-udariv-rf-po-mistu

СБУ затримала в Одесі відеоблогерів, які виклали в мережу деталі ракетних ударів рф по місту

 • 121592 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. В Одесі Служба безпеки України затримала трьох відеоблогерів, які виклали в мережу матеріали про ракетні удари військових рф по місту. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу СБУ в Одеській області.

Деталі 

Відомство оприлюднило відеозапис із зізнаннями блогерів - двох чоловіків і жінки, вони заявили, що не знали про відповідальність за публікацію таких матеріалів і закликали українців не повторювати їх дії.

"СБУ оперативно встановила їх і провела відповідні бесіди. Свідомо чи несвідомо ці особи попрацювали коригувальниками для ворога - встановить слідство", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Одесі: російські хакери діяли спільно з окупаційними військами

Також СБУ звернулася з попередженням про заборону публікувати дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об'єкти і результати ворожих ударів. Ці дані використовує ворог при плануванні подальших обстрілів.

"Краще робіть навпаки: передавайте нам відомості про дислокацію ворога, а українські військові забезпечать його знищення! Наш чат-бот: https://t.me/stop_russian_war_bot", - наголосили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала двох коригувальників вогню по бронетанковим підприємствам Укроборонпрому

Українські Національні Новини

Кримінал та НП