sbu-vlashtuvala-rosiianam-zaliznychnu-chornobaivku-u-buriatii-znovu-vybukhnuv-potiah-z-palyvom-dzherela

СБУ влаштувала росіянам залізничну "Чорнобаївку": у бурятії знову вибухнув потяг з паливом - джерела

 • 32132 переглядiв

СБУ організувала другий напад на російський потяг у бурятії, виводячи з ладу ключову залізничну магістраль, яка використовується для військової логістики. Цілеспрямований вибух стався на 35-метровому мосту після першої атаки в Північномуйському тунелі.

СБУ підірвали ще один потяг з паливом на Байкало-Амурській залізничній магістралі у російські бурятії. Цю магістраль рф використовує у тому числі й для військової логістики. Про це УНН повідомляє із посиланням на свої джерела.

росіяни двічі потрапили в пастку СБУ - на Байкало-Амурській залізничній магістралі вибухнув ще один потяг з паливом

 - заявило наше джерело.

Як зазначають джерела УНН, цей підрив став другим етапом спецоперації СБУ із виведення з ладу цієї важливої залізничної магістралі. Її росіяни використовують у тому числі й для військової логістики.

Перший вантажний потяг вибухнув безпосередньо в Північномуйському тунелі. Для продовження руху росіяни почали використовувати обʼїздний шлях, що проходить через "Чортів міст".

Саме на це і розраховувала СБУ: під час проїзду потяга по цьому високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої

- вказало джерело.

Як пишуть російські Telegram-канали, від вибуху загорілось 6 цистерн. Щоб гасити пожежу приїхав нпожежний потяг.

російським спецслужбам варто звикати, що наші люди — всюди. Навіть в далекій бурятії

- наголосило джерело УНН.

Доповнення

У ніч на 30 листопада Служба безпеки України влаштувала підрив Північномуйського тунелю ім. Бессолова, який знаходиться в бурятії, і використовується росією для військових поставок з Китаю. Спецоперація пройшла успішно.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі