ukenru
sbu-vikrila-na-khabari-posadovtsya-derzhpratsi-kiyivschini

СБУ викрила на хабарі посадовця Держпраці Київщини

 • 9261 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. На Київщині викрили на систематичному отриманні хабарів заступника начальника одного з відділів Головного управління Держпраці у Київській області. Про це повідомив прес-центр СБ України, передає УНН.

"Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці під час отримання другої частини хабара у розмірі вісім тисяч гривень за видачу відповідного посвідчення та неперешкоджання роботі приватного підприємства. Раніше правоохоронці задокументували факт отримання зловмисником двадцяти тисяч гривень – першої частини неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Оперативниками було встановлено, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від приватних підприємців та працівників державних підприємств, установ та організацій за сприяння у наданні дозвільних документів для допуску до роботи з електричним обладнанням.

Під час слідчих дій було вилучено сімдесят тисяч гривень у службовому кабінеті чиновника та понад сто двадцять тисяч доларів США за місцем проживання зловмисника.

У межах кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 368 (хабар – ред.) Кримінального кодексу України зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, поліцейські викрили діяльність організованої злочинної групи, які, зловживаючи службовим становищем, внесли недостовірні відомості до офіційних документів та привласнили грошові кошти Запорізької АЕС, чим нанесли збитків державі на суму 1,3 мільйона гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП