sbu-ta-dbr-provodyat-obshuki-u-kolishnogo-regionala-volodimira-makeyenka

СБУ та ДБР проводять обшуки у колишнього "регіонала" Володимира Макеєнка

 • 298754 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. У місцях проживання та роботи ексзаступника голови, забороненої в Україні, фракції Партії регіонів, проводяться обшуки для встановлення його причетності до “відмивання” коштів на суму понад 500 млн грн, повідомляє Служба безпеки України. Мова йде про колишнього народного депутата Володимира Макеєнка, повідомили УНН власні джерела. 

Деталі

Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань перевіряють причетність колишнього "регіонала" Володимира Макеєнка, до відмивання грошей на суму понад 500 мільйонів гривень.

Також правоохоронці перевіряють інформацію щодо ухилення екснардепа від сплати податків впродовж 2011-2014 років у розмірі більше ніж 63 млн грн.

Обшуки проводяться за місцями проживання та роботи колишнього "регіонала”, а також за місцями проживання керівників підконтрольних йому компаній, у тому числі з реєстрацією в офшорних юрисдикціях.

Повідомляється, що саме через ці підприємства з комерційною спрямованістю колишнього народного депутата ймовірно було здійснено легалізацію його "неофіційних" прибутків.

Наразі, слідство триває, і якщо екснардепа визнають винним у злочинах, йому загрожує покарання до 12 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо

Раніше працівники ДБР спільно з СБУ проводять обшуки у народного депутата України, який під час війни виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування. Йдеться про Олександра Дубінського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Наталія Локтіонова склала присягу нардепа

     • 340934 переглядiв