ukenru
sbu-perekrila-kanal-postachannya-ekstazi-do-odesi

СБУ перекрила канал постачання екстазі до Одеси

 • 14506 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 2 березня. УНН. Канал контрабандного постачання з європейських країн особливо небезпечного психотропу МDМА ліквідувала в Одесі Служба безпеки України. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі СБУ в Одеській області.

Оперативники спецслужби встановили, що троє одеситів поштою отримували екстазі з-за кордону, використовуючи кур’єрські можливості одного з національних операторів поштового зв’язку.

Одного з "наркоділків" співробітники СБУ затримали "на гарячому" в поштовому відділені під час отримання пакунку зі 52 пігулками екстазі. Того ж дня було встановлено та затримано двох його подільників, причетних до функціонування каналу постачання наркотичних засобів та психотропних речовин.

Під час проведення обшуків в оселях затриманих наркоділків правоохоронці виявили чимало пігулок з амфетаміном, MDMA та пакунків з марихуаною.

Відкрито кримінальне провадження за ст.305, 309 та 307 Кримінального кодексу України.

Затриманим повідомлено про підозру.

Слідство триває. Встановлюються інші особи, можливо причетні до функціонування контрабандного каналу.

Нагадаємо, процес виготовлення особливо важких наркотиків організував 33-річний мешканець Кропивницького. Під час санкціонованого обшуку в приватному будинку правоохоронці виявили значну кількість хімічних компонентів, розчинник, рослинну речовину, схожу на коноплю, колби, ваги, пакети для фасування та медичні шприци.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП