ukenru
sbu-peredala-prokuraturi-rezultati-ekspertizi-schodo-tilesnikh-ushkodzhen-shepelyeva

СБУ передала прокуратурі результати експертизи щодо тілесних ушкоджень Шепелєва

 • 12042 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Співробітники Служби безпеки України передали Військовій прокуратурі результати експертизи щодо отримання тілесних ушкоджень колишнім народним депутатом Олександром Шепелєвим, які він мав після затримання правоохоронцями. Про це УНН повідомили у СБУ.

"Результати експертизи передані до Військової прокуратури", - сказали в СБУ.

У свою чергу у Генеральній прокуратурі Україні повідомили, що до завершення досудового слідства і скерування обвинувального акту до суду результати будь-якої експертизи розголошенню не підлягають.

Нагадаємо, 8 лютого екс-нардепа Шепелєва затримали співробітники СБУ. За даними ГПУ, щодо нього Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.111 КК України (державна зрада).

Як повідомляв УНН, 10 лютого Печерський райсуд обрав Шепелєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 квітня 2018 року. 10 квітня арешт продовжили на два місяці.

Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення Шепелеву тілесних ушкоджень. Встановлення їх причин і обставин доручено СБУ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП