ukenru
savchenko-khoche-skoristatisya-statusom-nardepa-dlya-nadannya-okhoroni-yiyi-rodini

Савченко хоче скористатися статусом нардепа для надання охорони її родині

 • 8229 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Заарештований народний депутат Надія Савченко має намір скористатися своїм статусом і попросити охорону для членів своєї родини через погрози, які лунають на їхню адресу. Про це Савченко заявила сьогодні, виступаючи у суді, передає кореспондент УНН.

"Я, як народний депутат, буду змушена писати заяву на надання моїй родині охорону через погрози на їх адресу", - сказала Савченко.

Нагадаємо, 23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав народному депутату Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня.

Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт. У ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ст.112, ч.1 ст.14 ч.3 ст.258, а також ч.1 ст.258-3 ККУ.

Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є незаперечні докази того, що Савченко особисто планувала провести теракт в парламенті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП