saudivska-araviya-zaklikaye-svoyikh-gromadyan-yaknayshvidshe-zalishiti-livan

Саудівська Аравія закликає своїх громадян якнайшвидше залишити Ліван

 • 422631 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Саудівська Аравія звернулась до своїх громадян, які перебувають у Лівані, з вимогою покинути країну через збройні конфлікти. Про це пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

Саудівська Аравія закликала своїх громадян швидко покинути територію Лівану та уникати наближення до районів, де відбуваються збройні конфлікти, йдеться в заяві посольства Саудівської Аравії в Лівані, опублікованій пізно ввечері в п’ятницю на X, раніше відомому як Twitter.

Посольство не зазначає, які саме райони Лівану необхідно покинути.

Також Кувейт та Велика Британія закликали свої громадян уникати «всіх поїздок, окрім необхідних» до частин півдня Лівану поблизу палестинського табору Айн-ель-Хільве.

Доповнення

Джерела служби безпеки в таборі Айн-ель-Хільве повідомили, що щонайменше 13 людей, більшість з яких бойовики, були вбиті під час зіткнень, що спалахнули в таборі 29 липня між основною фракцією ФАТХ та жорсткими ісламістами.

За даними агентства ООН у справах біженців з Палестини, Айн-ель-Хільвех є найбільшим з 12 палестинських таборів у Лівані, де розміщено близько 80 000 із 250 000 палестинських біженців по всій країні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У районі Кримського мосту пролунали вибухи

     • 853146 переглядiв

    Ворог обстріляв прикордоння Сумщини 15 разів: є влучання

     • 786096 переглядiв