ukenru
saudivska-araviya-napravila-v-ukrayinu-dva-litaki-z-gumanitarnoyu-dopomogoyu

Саудівська Аравія направила в Україну два літаки з гуманітарною допомогою

 • 1218718 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Центр гуманітарної допомоги короля Саудівської Аравії Салмана у п'ятницю заявив, що направив до Польщі два літаки із 168 тоннами гуманітарної допомоги для доставки українському народу, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні вранці два саудівські літаки допомоги вилетіли з міжнародного аеропорту імені короля Халіда в столиці країни Ер-Ріяді і попрямували до польського аеропорту Жешува, який знаходиться неподалік кордону з Україною", - повідомили в центрі допомоги.

"Два літаки несуть 168 тонн саудівської допомоги українському народу".

Допомога включає матеріали для житла, електрогенератори та медикаменти, які будуть доставлені через польський кордон до України.

Додамо

Минулого тижня столицю України відвідала саудівська делегація на чолі з міністром закордонних справ принцом Фейсалом бін Фарханом Аль Саудом. Це був перший візит такого роду саудівської та арабської офіційної особи в Україну після війни.

Королівство підписало меморандум про взаєморозуміння щодо надання Україні додаткового пакету гуманітарної допомоги на суму 400 млн. доларів.

Раніше Саудівська Аравія надала термінову медичну та гуманітарну допомогу на суму 10 мільйонів доларів біженцям з України.

Українські Національні Новини

Новини Світу