ukenru
sap-transportuvannya-r-nasirova-ne-povyazane-z-sudovim-zasidannyam

САП: транспортування Р.Насірова не пов'язане з судовим засіданням

 • 13563 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Тимчасово відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова вивезли до іншого медичного закладу для отримання довідки про його стан здоров'я. Про це УНН повідомили у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Мова наразі не йде про суд, мова йде про отримання довідки про стан його здоров'я", - зазначили у прес-службі, відповідаючи на запитання, чи вивезли Р.Насірова з Феофанії до іншої лікарні для проведення відеоконференції з судом щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, Р.Насірова повезли у супроводі детективів НАБУ та медиків МВС до Інституту кардіології імені академіка М.Стражеска у столиці.

Також нагадаємо, Р.Насірова транспортували з лікарні "Феофанія". Раніше голова ДФС запевнив, що не імітує захворювання.

Як повідомляв УНН, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подасть до Солом’янського районного суду Києва найближчим часом клопотання про застосування до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

У САП повідомили, що запобіжний захід Р.Насірову можуть обрати в режимі відеоконференції.

Раніше у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП