sap-podala-apelyatsiyu-cherez-vidmovu-vidstoroniti-golovu-ternopilskoyi-oblradi

САП подала апеляцію через відмову суду відсторонити голову Тернопільської облради

 • 170730 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Прокурор спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав до Вищого антикорупційного суду апеляційну скаргу через відмову у відстороненні від займаної посади голови Тернопільської обласної ради, якого підозрюють в одержанні хабаря від бізнесмена. Про це повідомляє УНН із посилання на САП.

Цитата

“21 липня 2023 року прокурор #САП подав до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду апеляційну скаргу на рішення ВАКС, яким відмовлено у відстороненні від займаної посади голови Тернопільської обласної ради, якого спільно з двома заступниками голови Тернопільської ОВА викрили на проханні надати та одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера”, - йдеться у повідомленні САП.

Про результати розгляду апеляційної скарги в САП пообіцяли повідомити пізніше.

Нагадаємо

26 червня голові Тернопільської обласної ради та двом заступникам голови Тернопільської обласної військової адміністрації повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

Вищий антикорупційний суд відправив під варту голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка на 60 діб, але при цьому визначив заставу у розмірі 805 200 гривень.

17 липня Вищий антикорупційний суд відмовив у задоволенні клопотання про відсторонення Михайла Головка із займаної посади. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі