ukenru
sap-peredala-v-sud-obvinuvalniy-akt-schodo-zamdirektora-zavod-elektrovazhmash

САП передала в суд обвинувальний акт щодо замдиректора "Завод "Електроважмаш"

 • 9533 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього заступника директора ДП "Завод "Електроважмаш". Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба САП, передає УНН.

"Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою 9 січня 2018 року за результатами досудового розслідування детективами НАБУ до Орджонікідзевського районного суду міста Харкова направлено для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно колишнього заступника директора ДП "Завод "Електроважмаш" за обвинуваченням в одержанні, при пособництві колишнього начальника відділу, неправомірної вигоди в розмірі 37 тис. доларів США, тобто скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України", - йдеться в повідомлені.

В САП повідомили, що в 28 лютого 2017 року заступник директора державного підприємства "Завод "Електроважмаш", діючи за попередньою змовою з начальником відділу вказаного підприємства, отримав від виконавчого директора ТОВ "Укрмашіндустрія" за видачу останньому раніше оплаченого товару частину неправомірної вигоди у розмірі 37 000 доларів США, що згідно з офіційним курсом НБУ становить ‎1 000 983,20 грн. та є особливо великим розміром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП завершила розслідування справи Мартиненка

У подальшому в ході обшуку службового кабінету начальника відділу ДП "Завод "Електроважмаш" виявлено та вилучено предмет неправомірної вигоди.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо колишнього посадовця ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем і прийняття обіцянки хабара.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП