ukenru
sap-napravila-na-doopratsyuvannya-v-nabu-spravu-pro-proponuvannya-khabara-suprun

САП направила на доопрацювання в НАБУ справу про пропонування хабара Супрун

 • 6948 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила на доопрацювання в Національне антикорупційне бюро України кримінальне провадження щодо пропонування хабара у вигляді квартири в.о. міністру охорони здоров’я Уляні Супрун. Про це сьогодні повідомив заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на брифінгу журналістам, передає кореспондент УНН.

"Не оголосили (нікому – ред.) підозру. Була змінена група прокурорів з метою уникнення різних тлумачень у зв’язку з тими подіями. Нова група прокурорів повернула в НАБУ це провадження для доопрацювання, тому що і цей процесуальний керівник, як і попередній, не бачать підстав для оголошення підозри станом на зараз", - сказав Холодницький, відповідаючи на запитання про те, чи повідомлено комусь про підозру у справі щодо пропонування хабара в.о. міністру охорони здоров’я Уляні Супрун.

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун рік тому зверталась до детективів НАБУ з приводу пропозиції їй хабара у вигляді квартири від одного з помічників народного депутата.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП